Onze specialismen in de pensioensector

Heeft u als pensioenbestuurder behoefte aan extra capaciteit van hoog opgeleide en goed ingevoerde specialisten in uw sector? Wij nemen u werkzaamheden uit handen, zodat u zich op uw bestuurstaken kunt concentreren.

Ervaring in de pensioenwereld

Afhankelijk van uw vraagstuk leveren wij professionals en specialisten om uw pensioenfonds te ondersteunen en projecten binnen uw organisatie uit te voeren. Onze medewerkers hebben een achtergrond in accountancy, controlling, fiscaliteit en actuariaat. Onze specialisten hebben hun sporen verdiend binnen de wereld van verzekeraars en de pensioensector en/of binnen de accountancy, interim-management en consultancy.

De analyse van uw vraagstuk

Vooraf bespreken we nauwgezet wat het vraagstuk precies is en hoe we met elkaar tot een goede oplossing kunnen komen. Deze analyse vergroot het inzicht en maakt de aanpak helder. Gaat het om het bieden van ondersteuning, het oplossen van verander-, betrouwbaarheids- of kwaliteitsvraagstukken of het afhandelen van inhoudelijke onderwerpen.

Resultaatgerichte praktische werkwijze

In samenwerking met u maken we een gedetailleerd plan van aanpak en stellen we het juiste team van mensen samen. Wij combineren inhoudelijke kennis met organisatorische expertise, zowel in de systemen als de achterliggende processen. Flexibiliteit en heldere communicatie zijn basisvoorwaarden. Onze werkwijze is pragmatisch, gedreven en resultaatgericht.

Hoge kwaliteit advisering pensioenfondsen

U stelt hoge eisen aan de kwaliteit van advisering en ondersteuning. Om de kwaliteit van ons werk te garanderen, worden de resultaten van onze werkzaamheden uitgebreid getoetst. Door ons, door u als opdrachtgever, maar indien gewenst ook door middel van externe audits. Het is onze taak dat de resultaten van ons werk de diverse toetsen der kritiek kunnen doorstaan.

Geen onafhankelijkheidsvraagstukken

Wij zijn volledig onafhankelijk. Als opdrachtgever wordt u niet geconfronteerd met eventuele onafhankelijkheidsvraagstukken, zoals bij grote accountants- en adviesorganisaties wel het geval kan zijn. Vanuit onze deskundigheid zijn wij uitstekend in staat om als intermediair tussen pensioenfonds en derden (zoals uw accountant en actuaris) op te treden.